Wie is Monique?

Mijn naam is Monique Schuchart en ik organiseer gamenastiek, een sociaal-maatschappelijke beweegactiviteit, voor vitale en minder vitale senioren op locatie.

Gamenastiek is een nieuwe activiteit die, met plezier en met elkaar, zorgt voor beweging en meer vitaliteit. Het kent veel toegevoegde waarden. In de pauze schenken we koffie en thee waarbij natuurlijk tijd is voor een gezellig praatje. Bij andere activiteiten gaan we ook samen lunchen.

Ik heb ruim 4 jaar ervaring als gamecoach en projectleider in het organiseren van gamenastiek op een vaste locatie in Almelo. Het begon met een groepje van 5 senioren maar inmiddels hebben al ruim 200 senioren kennisgemaakt met deze vorm van bewegen.

Met Beweeg & Zo bied ik gamenastiek op locatie aan. Hiervoor heb ik een mobiele gamevariant ontwikkeld. Hiermee word het probleem van mobiliteit omzeilt en zo bereiken we nog veel meer ouderen. Ik kom in de wijk bij sportverenigingen, fysiotherapiepraktijken, seniorencomplexen, maar ook bij zorginstellingen in Twente.

Mijn persoonlijke waarden zijn: gezondheid, plezier, samen en gelijkwaardigheid. Dat wens ik iedereen toe! Voor het behoud van een goede kwaliteit van leven is blijven bewegen en socialiseren van groot belang. Bewegen met plezier en met elkaar daar ga ik voor!

Is uw nieuwgierigheid gewekt? En wilt u meer informatie, stuur een mail … of bel met nummer: 06 – 28817648

 

Meer weten?