Kom Gamenastieken in de zomermaanden!

Gamenastiek in de zomermaanden in het huis van vitaliteit, Haven Noordzijde 37 te Almelo(voormalig Scheepvaarthuis)! Beweeg & Zo en fysiotherapeut van Iersel organiseren gamenastiek vanaf 12 juli tot en met 30 augustus, op vrijdagmiddagen van 13.00-16.00 uur. Een 1e keer kunt u kosteloos kennismaken met deze nieuwe manier van bewegen en tegelijkertijd anderen ontmoeten! voor opgave lees verder….

 

 

 

&

Gamenastiek in de maanden juli en augustus!

Bent u die senior die bewegen, plezier en elkaar ontmoeten belangrijk vindt?

Kom dan eens kijken en meedoen bij het gamenastieken; een manier om met plezier te bewegen voor meer vitaliteit, waarbij ook de gelegenheid is om elkaar te ontmoeten in een gezellige sfeer.

Vitale maar ook minder vitale senioren worden hierbij uitgenodigd.

We gaan gamen voor grote schermen door middel van spelcomputers. Denk maar aan tennis, bowlen, skiën, 20.000 lekken dichten en nog veel meer leuke uitdagende games. Bijna iedereen kan het op zijn eigen niveau. In de pauze schenken we koffie en thee, met een gezonde en lekkere traktatie, waarbij ook tijd is voor een praatje.

U werkt op deze manier met plezier aan onder andere aan uw uithoudingsvermogen, spierkracht, balans en geest. Dat is SLIM; Sportief, leuk, Interactief en we doen het Met elkaar!

Beweeg & Zo en Fysiotherapiepraktijk van Iersel bieden deze activiteit aan op vrijdagmiddag tussen 13.00-16.00, 8 achtereenvolgende weken, van 12 juli tot en met 30 augustus, in: Het Huis van vitaliteit, Haven Noordzijde 37 te Almelo (voorheen het Scheepvaarthuis)

Heeft u interesse en bent u toe aan een nieuwe uitdaging?

Dan heten we u graag welkom vanaf:

Vrijdag 12 juli; tussen 13.00-16.00 uur

De koffie staat klaar!

Voor opgave, kosten en info, kunt u contact opnemen met:

Monique Schuchart, Beweeg & Zo;

Tel: 06-28817648

Info@beweegenzo.nl

www.beweegenzo.nl

of via

Fysiotherapiepraktijk van Iersel;

Tel: 0546-714040

Zorg@praktijkvaniersel.nl

www.praktijkvaniersel.nl